Micro:bit V1 start enkelpakke

Denne lille brikken er alt du trenger for å komme i gang med koding/programmering!
SKU
5615
250,- 200,-

Micro:bit gjør det enkelt og rimelig å komme i gang med nettbasert koding.  Dette er en kraftig, programmerbar mikrodatamaskin laget for å motivere barn til å komme i gang med programmering.

I England har myndinghetene innført programmering som eget fag, og 1 million elever har fått en Micro:bit.
Her trenger man ikke installere noe. Det er bare å koble den til pc eller mac (som er koblet til internett), klikke på filen som kommer opp, og du kommer rett til Micro:bits kodeside. Her velger du en av editorene å kode i, fra enkle blokkbasert til mer avanserte kodespråk. CK Javascript, Microsoft Block Editor, Microsoft Touch Develop og Pyhton. Ved hjelp av emulatorene kan du se hvordan programmet oppfører seg før du overfører til Micro:biten.

Micro:bit har akselerometer, kompass, to programmerbare knapper og 25 små røde ledlys virker som en skjerm. I tillegg kan du koble til forskjellige ting til koblingspinnene på kortet (f.eks. målingsutstyr). Du kan lage alt fra roboter til musikkinstrumenter. Her er det fantasien som setter grenser. Det ligger mange oppgaver du kan komme i gang med på www.kidsakoder.no

Kortet har innebygget bluetooth og kan også kobles til android eller iPhone/iPad.

Denne pakken inneholder Micro:bit, batterikasse til 2 stk. AAA batterier og usb-kabel.