Air:bit drone V2 single

Verdens eneste Micro:bit-drone. Micro:bit dronen du bygger, koder og flyr. Utforsk gleden ved å skape og lære ferdigheter for det 21. århundre.
SKU
701-001
1199,- 959,-

Med Air:bit tar du programmeringen et skritt lenger. Bygg din egen drone og styr den med Ipad-app, Android-app eller en annen micro:bit!

Lær om motorer, aerodynamikk og batterier eller design og print din egen ramme! Passer i fag som naturfag, kunst og håndverk og matematikk.

Air:bit kombinerer brukervennligheten til micro:bit med gleden av å bygge egen drone. Det er verdens første micro:bit drone som i tillegg kombinerer relevante ferdigheter for å håndtere teknologiens fremtid. Det er et STEAM-lærende byggesett, som vil engasjere studentene på en mer kreativ og praktisk rettet måte. Den er reparerbar and tåler mye. Det beste av alt - den er rimelig sammenlignet med andre droner på markedet. Programmeres i blokk, Java eller Python. NB! pakken inneholder ikke micro:bit. Dette er et tillegg. Dersom du ønsker å styre den fra en annen micro:bit (med medfølgende fjernkontroll), trenger du to micro:biter.