Padcaster startersett til iPad

Lag profesjonelle filmer, eller streame live rett fra iPad.

Putt iPaden i rammen, fest så kameralinse og mikrofon til rammen, og du har et mobilt produksjonsstudio!

Husk å oppgi hvilken type iPad den skal være til. 

SKU
102001
11850,- 9480,-

Padcaster forvandler til iPad til et mobilt produksjonsstudio!

Padcaster gjør det mulig å filme, redigere og laste opp en video mens du er på farten, eller streame live rett i fra iPaden. Med denne mobile løsningen kan du også gjøre videomøtene akkurat der du ønsker, og ikke når møterommet er ledig.

Dette er et produkt for mange aktiviteter, inkludert digital historiefortelling, profesjonell video, kunngjøringer, greenscreen prosjekter, sportsarrangementer, konserter, forestillinger, møter, direktesendinger, klasseromsundervisning og mye mer. Alt du trenger, er en iPad og din fantasi. 

Denne løsningen er mer enn en måte å feste en iPad på et stativ. Den robuste holderen, vidvinkellinsen, retningsstyrte mikrofonen og kabelen til mikrofon/hodetelefon gir nytt liv og nye muligheter til din iPad. Brukes sammen med en videoapp (for eksempel iMovie) til å filme, redigere og laste opp videoer.

Padcaster brukes over hele verden av alt fra skoler, studenter, journalister, filmskapere og reportere fra noen av verdens mest kjente nyhetsorganisasjoner.

Kan brukes sammen med hvilket som helst kamerastativ.

I pakken: Padcaster (konsoll til iPad), Vidvinkellinse (72-58mm) med festeskruer, retningsbasert shortgun mikrofon som fanger opp lyd og dialog rett foran kamera av god kvalitet (med feste), tripod og sekk. 

Det følger også med en skrue som man kan bruke til å feste vanlige kameraer i konsollen. Ved å bytte ut innmaten som man fester iPaden i med et kamera kan man benytte tilbehøret man har som lys og mikrofon også til et andre kamera.

Eventuelle tilbehør: Kamerastativ, Led-lys, greenscreen i bæreveske, intervju-mikrofon.

Se video av Padcaster i bruk:

Se studenters tips til hva du trenger HER.

Se opplæringsvideoer på www.padcaster.com.