Osmo Code, lær koding

Osmo coding er et tilleggsett til Osmo-settet. Det består av en app til iPad hvor du skal programmere en morsom figur med fysiske kodebrikker som plasseres foran skjermen. Rekkefølgen gir figuren en kommando som sier hvordan den skal bevege seg.  

SKU
858528005119
649,- 519,-

Osmo koding bruker flyttbare fysiske blokker for å kontrollere Awbie, en artig figur som elsker jordbær. Hver blokk er en kode kommando som dirigerer Awbie. 

Dette produktet er et tilleggssett til Osmo som forutsetter at du har kjøpt Osmo Genius kit eller Osmo Creative Kit. Når du har en iPad i basen vil reflektoren gjenkjenne kodeblokkene som legges foran skjermen, og det er dette som bestemmer hvordan Awbie skal bevege seg i spillet. Dette er en supert verktøy for å introdusere programmering for barn. Det brukes både for de største i barnehagen og barn i småtrinnet.

Osmo koding er en morsom, taktil og visuell måte å lære seg de grunnleggende prinsippene i koding. Det øver også på motorikk da klossene må legges riktig sammen for å gi en kommando.

Se anmeldelse fra Statped her: http://www.statped.no/fagomrader-og-laringsressurser/finn-laringsressurs/sammensatte-larevansker/osmo-koding/