C-Pen TS1

C-pen TS1 er en god skannerpenn som er enkel å ta i bruk. Dette er etterfølgeren til den populære C-pen 3.0.

HMS-nummer: 192139

 

 

 

SKU
3002691
1250,- 1000,-

C-pen TS1 er etterfølgeren til den populære C-pen 3.0.
Med C-Pen TS1 kan du med et lett drag overføre tekst og tall fra papir til et åpent program på datamaskinen. Den har en innebygget OCR(character recognition) som gjør at tekst blir redigerbar og kan leses opp med en talesyntese.
Enkel å bruke for eksempel med oversettingsprogrammer, tekstbehandlere som Word, tekst-til-tale applikasjoner, internettbank med mer.

Bruk C-pen som et noteringshjelpemiddel

Du kan enkelt lage dine egne notater eller kompendier ved å skanne inn den teksten du vil lagre.

Bruk C-pen som lesehjelpemiddel

"Tekstfangeren" leser 34 språk. Dette er et fantastisk hjelpemiddel som kan brukes alene, sammen med en talesyntese eller et pedagogisk program. Pennen inneholder ingen talesyntese, men dersom du bruker den sammen med et program som inneholder en talesyntese vil den "forvandle seg" til en magisk penn for de med lese- og skrivevansker. Du skanner teksten inn i skrivevinduet og får den direkte opplest.
For de med afasi er den godt egnet sammen med en talesyntese til å lese f.eks post (brev og regninger) og aviser såfremt man har god nok motorikk til å skannen en linje. Pennen skanner også tallrekker og er derfor et ypperlig hjelpemiddel i forbindelse med betaling av regninger via nettbank.

USB tilkobling

C-Pen TS1 er et USB-tilkoblet produkt. Lett å installere, lett å bruke, og siden den brukes tilkoplet til datamaskinen slipper man å tenke på batteri.

Ergonomisk Design

C-Pen TS1 passer med sitt ergonomiske design perfekt i din hånd. Den er designet både for høyre og venstrehendte og man behøver ikke endre noen innstillinger før man begynner å bruke den.

Pakken inneholder

C-Pen TS1
Installasjons mini-DVD med programvare
Quick start guide