C-pen Reader

En liten lesepenn som leser opp engelsk tekst uavhengig av datamaskin. Innebygget 3 Gb lagringskapasitet gjør at du kan lagre store mengder tekst eller lydfiler som du kan lytte til flere ganger.

HMSnr: 215592

SKU
290
3365,- 2692,-

C-pen Reader er en liten skannerpenn for engelsk tekst som er lett å ta med. Det følger med et futteral som beskyttelse.

Du fører pennen over teksten som om du bruker en "marker-pen" og teksten lagres i pennen! Og om du ønsker det, leser pennen opp direkte. Uten noen tilkobling til datamaskin. Den har god ocr og behagelig stemme. Dette er et et nyttig verktøy for de som skal lære seg engelsk. Spesielt nyttig er det for de som sliter med å lese engelsk, - for eksempel på grunn av dysleksi. Skann inn hele tekster som du kan lytte til med de medfølgende øretelefonene, eller få ordbokoppslag på ett ord. Pennen har egen lagringskapasitet som gjør at du kan skanne inn store mengder tekst, eller ta opp lydfiler, som du senere kan overføre til PC/MAC via micro usb. Ingen software nødvendig. Lagringskapasiteten gjør også at du for eksempel kan skanne inn flere sider som du så kan lytte til mens du følger teksten i boka. Uten bruk av pc. NB. Denne leser ikke norsk, og den oversetter ikke. Da må du eventuelt overføre den innskannede teksten til pc og benytte andre verktøy derfra.

Se presentasjoner her: https://www.youtube.com/watch?v=cE13xt0bHeI