GlassOuse Pro

Med GlassOuse PRO kan du koble til og kontrollere opptil 3 enheter og enkelt bytte mellom dem.

SKU
Glassouse Pro
12475,- 9980,-

 

Et 3 i 1 spesialutviklet hjelpemiddel designet spesielt for personer med nedsatt funksjonsevne for å muliggjøre å koble til og kontrollere flere enheter som

  • MUS

    En oppgradert 9-akset gyroskopisk Bluetooth-hodemus som sporer hodebevegelsene dine til pikselperfekt presisjon på mobiltelefonen, datamaskinen, nettbrettet eller Smart TV. Opplev tilkobling med flere brytere for å klikke og bla.

  • TILBEHØR FOR BRYTERKONTROLL

    En perfekt følgesvenn til enheten din, innebygd "Bryterkontroll", spesielt for personer med svært begrenset mobilitet. Bruk bevegelsesbrytere (opp, ned, venstre, høyre), koble til flere brytere for å utføre flere bevegelser for å kontrollere enheten, eller bruk enhetens innebygde bryterkontroll.  

  • STYRESPAK

    Gjør GlassOuse PRO til en spillkontroller og spill spill med adaptive brytere og gyroskopisk bevegelse. Bruk GlassOuse APP til å tilordne spillkontrollerfunksjonene til de forskjellige bryterne.

GlassOuse PRO har multiadaptive brytere, slik at du kan utføre flere handlinger med brytere. Du kan bruke GlassOuse APP til å endre funksjonen til en hvilken som helst bryter i hvilken som helst modus for alle tilkoblede enheter.

Velg mellom forskjellige tilbehør for å bruke GlassOuse PRO. Alt tilbehør er designet for å imøtekomme flest mulig personers behov for å kunne bruke GlassOuse PRO med komfort.

Muligheter og funksjoner med GlassOuse APP:

Med GlassOuse PRO kan du koble til og kontrollere opptil 3 enheter og enkelt bytte mellom dem. GlassOuse lagrer automatisk innstillingene til hver enhet og aktiveres hver gang du bytter til den enheten.