Ultra joystick, usb

En veldig kompakt, robust USB-joystick som er ideell for bruk med monteringssystemer, spesielt når den betjenes av brukerens hode eller hake.

SKU
1136915 (ULTRA)
5550,- 4440,-

Ultra Joystick er en veldig kompakt, robust USB-joystick som er ideell for bruk med monteringssystemer, spesielt når den betjenes av brukerens hode eller hake. Kroppen på joysticken, inkludert de gjengede monteringshullene, er laget helt av metall, noe som gjør enheten ekstremt robust.

 

Ultra Joystick er designet for å monteres - den lille kroppen Dimensjoner og eksterne brytere gjør den ideell for bruk med rullestoler.

To 3,5 mm kontakter gjør at alle typer brytere kan brukes sammen med Ultra Joystick, og funksjonen til hver av bryterne kan programmeres til å være en hvilken som helst kombinasjon av venstreklikk, høyreklikk, dobbeltklikk eller dra. Alternativt, for brukere som synes bryterbruk er vanskelig, kan en Dwell Click-funksjon programmeres slik at Ultra Joystick kan brukes helt uten brytere.

Fire markørhastighetsinnstillinger er tilgjengelige, og alle innstillinger lagres i ikke-flyktig minne og tilbakekalles hver gang enheten slås på.

Ultra er kompatibel for spill enten ved å koble til en PC eller via en adaptiv kontroller til en spillkonsoll.

Som med alle Pretorian USB-produkter, er det ikke nødvendig med drivere som gjør installasjonen enkel, spesielt med byråstyrte datasystemer.

Ultra Joystick leveres med en rekke utskiftbare knotter.

Dimensjoner: 60mm diameter x 110mm