Kitronik enviromental control board

Kitronik miljøkontrollkort gir en rekke sensorinnganger og tilkoblingspunkter for micro:bit (V1 & V2) og gir muligheten til å kontrollere utganger for enheter som en vannpumpe, vifte, servo eller varmepute

SKU
Kitronik enviromental control board
260,- 208,-

Dette gjør den ideell for tilbakemeldingskontrollsystemer. Dette brettet leveres også som en del av Kitronik Smart Greenhouse Kit.

Micro:bit spor direkte inn i brettet via en integrert kantkontakt. Micro:bit kan deretter lese inngang fra den innebygde BME 280 miljøtemperaturen, barometrisk trykk- og fuktighetssensor og også sanntidsklokken. Det er en innebygd piezo buzzer, 2 x 1A utganger (ideell for en vannpumpe,varmeputer eller vifte), 3 status ZIP LYSDIODer, en ZIP LED ekspansjonskontakt og servo utgang. I tillegg til disse, 3 BBC micro:bit pinner er brutt ut til croc-clip tilkoblinger som ytterligere innganger og utganger, sammen med pads for 3V og GND.

Strøm leveres via den innebygde 3xAA batteriholderen eller 2,1 mm DC Jack. Det er en av/på-bryter for styring av strømforsyningen til brettet, og det er en grønn LED for å indikere når brettet er slått på. Brettet produserer også en regulert 3V-forsyning som mates inn i kantkontakten for å drive den innsatte micro:bit, og fjerner behovet for å drive micro:bit separat.

Brettet har også en solcelleinngang og vil lade oppladbare batterier hvis de settes inn i den innebygde batteriholderen. Fornybar energi blir stadig viktigere, og dette styret kan brukes til å illustrere grønnere måter å levere ønskede resultater på.