Kitronik Lesson in a box

"Lesson in a Box" simple robotics er et sett med elektronikk og læringsressurser som gjør at man på en enkel måte kan designe og bygge egne roboter som så programmeres. NB krever micro:bit.

SKU
5657
5990,- 4792,-

Lesson in a Box simple robotics er et sett med elektronikk og læringsressurser som gjør at man på en enkel måte kan designe og bygge egne roboter som så programmeres.
Dette settet er utviklet i samarbeid med lærere. Det er enkelt å komme i gang med, - det kombinerer enkel koding og elektronikk med enkle instruksjoner så læreren kan konsentrere seg om elevenes læring. Byggeinstruksjonene er enkle å følge og gjør selve byggeprosessen raskt og effektivt, slik at det å bruke roboten skal ha fokus. Quick start guide som følger med inneholder både byggeinstruksjoner og eksempelkoder.

En stor plastboks med oppbevaring inneholder 10 elevsett og ett lærersett (altså 11 totalt) hvor hvert sett har:

1 Kitronik Klip Motor driver Board til Micro:bit
2 motorer med kort som gjør at man kan bruke krokodilleklemmer på de (med fester og skruer)
2 hjul
10 krokodilleklemmer
1 bordtennisball som brukes som fronthjul
1 enkel mal for chassis (rammen til robotbilen)
1 usb-pinne med lærerressurser og maler til chassis

Du trenger:

1 Micro:bit pr robot
3 AA batterier pr robot
Papp for å lage chassis (rammer). Dette kan enten bli laserkuttet (DXF filer følger med) eller kuttes for hånd. Papp på 2-3 mm er det ideelle. A mal for å kutte for hånd er også med i filene. Gummistrikker
Tape og lim
En usb-pinne med masse ressurser og oppgaver for læreren følger med, hvor også forskjellige læringsmål er beskrevet. Disse er tilpasset den engelske læreplanen, men læringsmålene er mye av det samme i mellomtrinn og ungdomstrinn.
Se video her.