Kitronik Smart Greenhouse kit for microbit

Kitronik Smart Greenhouse Kit for micro:bit gir en spennende måte å lære om forholdet mellom planter og deres miljø.

SKU
5699
475,- 380,-

Brukeren vil lære å overvåke miljøforhold og deretter hvordan man bygger automatiserte systemer som reagerer på dem. Vokse en avling av planter med denne smarte drivhus som kan kodes for å overvåke og automatisk vanne dem slik at du kan få dem til å vokse perfekt. Dette settet er kompatibelt med både micro:bit V1 og den nye micro:bit V2, tilgjengelig separat.

Settet består av et todelt plast drivhus, Kitronik miljøkontroll bord, vannpumpe, Kitronik ZIP Stick, og Mini Prong jord fuktighet sensor. Også inkludert er 5 krokodilleklips, ZIP-skjøteledning og en liten skrutrekker. Bare legg til en micro:bit, frø, og deretter litt vann, og du vil ha alt du trenger!

Settet leveres også med detaljerte monterings- og kodingsinstruksjoner som vil få deg opp og dyrke på kort tid. Det er også 7 online MakeCode tutorials som bygger i kompleksitet som du avanserer gjennom dem. De dekker alt fra å samle sensordata og få systemet til å reagere automatisk på det, til visuelle brukergrensesnitt og mer. Det anbefales at brukeren/studenten fullfører veiledningene for å få den beste læringsopplevelsen.

I hjertet av mikro:bit kontrollert Kitronik Smart Greenhouse Kit er Kitronik miljøkontroll styret. Dette kortet gir en rekke sensorinnganger og tilkoblingspunkter for micro:bit (V1 & V2) og gir muligheten til å kontrollere utganger for enheter som en vannpumpe, vifte, servo eller varmepute. Dette gjør den ideell for tilbakemeldingskontrollsystemer, for eksempel det smarte drivhussettet.