Solcellepanel 5V, 130 mA Polycrystalline

Dette er en 5V polykrystallinsk solcelle med PET-laminert overflate for å sikre at den har en vanntett cellefront og derfor er egnet for mange bruksområder.

SKU
3608
100,- 80,-

Solcellepaneler er flotte for solenergiprosjekter, egnet for ting som utendørsbelysning.

Bakmonterte loddepunkter med 20 cm ledninger for enkel tilkobling.

Den gir en maksimal strøm på 130 mA, ved en effekt på 0,65 W, og inkluderer IKKE en sperringdiode. I prosjekter der denne solcellen brukes til å lade batterier, må en sperringdiode legges til i kretsen for å forhindre at batteriene tømmes tilbake i cellen når det blir mørkt.

Egenskaper: 5V solcelle. Maksimal strøm: 130 mA. Maksimal effekt: 0,65 W. Innhold: 1 x 5V 130 mA polykrystallinsk solcelle med 20 cm ledninger. Dimensjoner: Bredde: 56 mm. Lengde: 110 mm. Høyde: 3 mm.

Diode ved lading (NB! lagerføres ikke)

Disse BAT41-diodene med through-hole er generelle formål små signal Schottky-metall-til-silisium-dioder som har ekstremt rask bytting, lav tennspenning og lav frem- og tilbakegjenvinningstid. I tillegg har denne komponenten beskyttelse mot overdreven spenning, for eksempel elektrostatisk utladning.

BAT41 er en populær Schottky-diode som du vil finne i flere Kitronik prosjektkit. Vi bruker dem ofte i soloppladningskretser for å forhindre at oppladbare batterier tømmer seg tilbake i solcellene.