Personvern

Behandling av personopplysninger

Daisy AS er opptatt av å behandle dine personopplysninger på en trygg og sikker måte. Daisy AS er behandlingsansvarlig for håndteringen av dine personopplysninger. 

Når du blir kunde hos oss, blir du bedt om å oppgi noen personopplysninger. Dette kan være navn, adresse, epost, telefonnummer, virksomheten du arbeider for, og eventuelle andre opplysninger hvis de er nødvendige for å behandle forespørselen.

Daisy AS samler ikke inn og behandler ikke spesielle kategorier med personopplysninger, som unike identifikatorer og sensitive personopplysninger.

 

Formålet med behandlingen av personopplysningene

Vi ber om dine personopplysninger for å:

  • Behandle ordre og sende deg varer
  • Sende deg nødvendig kjøpsrelatert informasjon
  • Kundebehandling og informasjon om våre produkter
  • Slik at du kan opprette konto, og bruke «min side»
  • Legge deg til i e-post-liste for nyheter og annen informasjon som kan være av interesse for deg (denne listen kan du når som helst melde deg av)
  • For å få statistikk og opplysninger om brukeratferd for å forbedre både hjemmesiden og selve brukeropplevelsen

 

Samtykke:

Vi tar utgangspunkt i legitimt samtykke i Paragraf 6f i personopplysningsloven (EU). Hvis du har inngått et kundeforhold med oss tidligere, eller du er en ny kunde vil dette være en legitim grunn til å sende deg informasjon. Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger godkjenner du også at vi kan registrere andre opplysninger om deg som du har gitt oss ved en tidligere anledning, offentlig tilgjengelig informasjon eller ytterligere kontaktinformasjon du har oppgitt via f.eks. telefon eller epost.

 

 

Du kan når som helst trekke dette samtykket om at vi skal behandle dine personopplysninger. Trekker du tilbake samtykket, vil vi ta bort de opplysningene vi har om deg som vi ikke er pålagt å oppbevare de av andre lover (f.eks. lov om bokføring).

 

Deling av personopplysninger:

Vi deler ikke dine personopplysninger med andre eksterne tredjeparter enn de som er leverandører av våre IT systemer som er nødvendig for å utføre våre tjenester, og disse partene samtykker i å holde informasjonen konfidensiell og ikke bruke den til annet formål enn det som er i avtalt.

 

Informasjonskapsler (cookies):

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn informasjon mens du navigerer på våre websider (websidens navigasjonsinformasjon). Informasjonen brukes til å få websidene til å fungere mer effektivt, samt til å gi oss forretnings- og markedsføringsinformasjon. Vi kan også samle informasjon om operativsystem, refererende side, banen gjennom webområdet, ISP-domene osv. i den hensikt å forstå hvordan besøkende bruker et webområde. Informasjonskapsler og lignende teknologi hjelper oss til å skreddersy webområdet etter dine personlige behov samt til å oppdage og forebygge sikkerhetstrusler og misbruk. Hvis informasjonskapsler brukes alene, vil de ikke identifisere deg personlig.

 

Tilsynsmyndighet

Hvis du er misfornøyd med måten personopplysningene dine er behandlet på, ønsker vi at du i første omgang kontakter oss. 

Hvis du fortsatt er misfornøyd, har du rett til å henvende deg direkte til de nasjonale tilsynsmyndighetene for å få en avgjørelse. Tilsynsmyndighetene kan kontaktes på:
Datatilsynet: www.datatilsynet.no.

 

Kontakt oss på:

post@daisy.no

tlf. 41784500