MightyMind

Mighty Mind® er en kreativ egen aktivitet for barn mellom 3 og 8 år. Mighty Mind er den originale vinner av “Årets leketøy” pris av Parent's Choice. Den har tre ganger vært nominert av det internasjonalt anerkjente foreldre magasinet Parenting Magazine til “Toy Hall of Fame”. Mighty Mind® er utviklet av Leisure Learning i USA er den orginale vinner av Parent's Choice Toy of the Year pris. Den selges i 22 land fra Europa til Asia er en suksess på alle kontinenter.
SKU
MM-201
350,- 280,-

Med MightyMind kan barn kombinere former og brikker for å skape figurer, dyr, mennesker, bygninger og fantasifulle bilder.
MightyMind forbereder barn for å takle noen av de utfordringer som ligger foran dem. Den utvikler barnas ferdigheter innen problemløsning, kreativ tenkning og logikk samt lærer de å matche farger, former og størrelser. Den utvikler også den viktige øye-til-hånd koordinering og annen fin motorikk.
Inneholder 32 slitesterke spillbrikker i seks basis geometriske former og 30 ulike mønster brett med stigende vanskelighetsgrad fra 1 til 30. Man starter med nr 1 og jobber seg opp mot nr 30 med en naturlig progresjon. De tidlige brettene er lette nok til at alle barn gleder seg over det, og over tid lærer de av seg selv å bygge og finne løsninger på de mest komplekse mønstre.
Instruksjoner på norsk, svensk og engelsk.