Temakasse koding i skolen

En kasse satt sammen av forskjellige teknologi for å komme i gang med koding i skolen. Ta kontakt dersom du ønsker spesialtilpassede temakasser og/eller opplæring.
SKU
9900
21875,- 17500,-

Det er i dag stor enighet om at det er viktig å lære barn hvordan datateknologi fungerer, slik at de kan bli produsenter og ikke bare konsumenter av digital teknologi som de omgir seg med til daglig. Denne pakken inneholder digitale ressurser som egner seg for å komme i gang med koding i skolen. Gulvroboten Blue-bot trener det grunnleggende i programmering som planlegging, bevegelsessekvenser og kommandoer, og gir god visuell tilbakemelding. Disse egner seg også godt som ressurser i andre læringsoppgaver. BBC Micro:bit er en mikrodatamaskin med innebygd ledskjerm og sensorer som programmeres på enkel måte. Sammen med tilleggene lærer man også om elektronikk og elektriske kretser.

6 stk. Blue-bot m/ladestasjon - denne kan også styres fra iPad

1 stk. pakke med sekvenskort for å lage en visuell kodesekvens til Blue-bot

4 stk. matter til Blue-bot (form og farger, marked, transparent m/lommer, gården)

2 stk. BBC micro:bit V2 startpakke (10pkn)

10 stk Bit-bot XL

10 stk Elecfreaks Tinker kit

Denne pakken passer for 1.- 7. trinn.

Vi har også laget temakasser for barnehage og for ungdomsskole.

Vi kan tilpasse temakassene til din kommune/skole som inneholder et sett ressurser for programmering.. Dette kan være programmerbare roboter, dronerpakker, utstyr for å lage film og animasjon med en iPad, gulvroboter med matter/ressurser, micro:bit med utstyr/sensorer, robotarmer, Raspberry PI, bærbare mikroskoper, eksperimentpakker, mm. Vi kan også ha opplæring både i utstyr og i koding i pakkene. Vi ser at behovene er forskjellig, så ta kontakt for en løsning som passer ditt behov.