Easi-Scope 3 trådløs

Easi-Scope er veldig enkelt å ta i bruk. Bare hold den over objektet, fokusèr ved å vri på toppen og du kan zoome inn og forstørre objekter, og ta video eller stillbilder av forstørrelsen

SKU
708-SC10202
2690,- 2152,-

Easi-Scope er veldig enkelt å ta i bruk. Bare hold den over objektet, fokusèr ved å vri på toppen og du kan zoome inn og forstørre objekter, og ta video eller stillbilder av forstørrelsen. Dette Easi scope-mikroskopet har en innebygget liten skjerm slik at du kan se objektet også på selve mikroskopet, men du må fortsatt koble det til appen på nettbrettet for å kunne lagre bilde/film. På nettbrettet vil du kunne se objektet i x43 forstørrelse. Innebygget eget LED lys.

Easi-Scope kan brukes av alle og gir gode bilder. Her kan man bruke fantasien og lage egen kunstutstilling eller bruke bildene til videre arbeid på interaktive tavler som grunnlag til for eksempel naturfagsemner. Easi-Scope innbyr til mye aktivitet og ikke minst kreativitet! Mikroskopet brukes trådløst (WiFi) og lades via USB.

Fungerer trådløst til PC, Android og Ipad. Den fungerer dessverre ikke til Chromebook. har 10 m rekkevidde og forstørrer inntil 43 ganger!

For bruk sammen med iPad, last ned Xploview i Appstore, eller last ned fra Google Play om du bruker Android-brett.

Link for å laste ned til Windows her.

Appen finnes dessverre foreløpig ikke til Chromebook.