GlassOuse versjon 1.4

Hodemus hvor man kan velge hvilken bryter man vil klikke med.
SKU
KF-14M
8725,- 6980,-

GlassOuse er en smart hodemus som gjør det mulig å kontrollere datamaskinen kun med hodebevegelser. Denne elegante teknologien gir mennesker som av ulike årsaker ikke kan benytte en vanlig løsning med tastatur og mus tilgang til datamaskiner og andre enheter. Dette kan også være et godt ergonomisk alternativ til de som sliter med forskjellige belastningsskader i arm og skulder. Ni sensorer registrerer selv den minste bevegelse. Når brukeren ser rett på skjermen, forblir markøren i midten, og enhver liten bevegelse beveger musepekeren.

GlassOuse brukes på samme måte som briller. Og har du allerede briller, passer GlassOuse rett over brillene dine. Første gang du bruker den, slår du på Bluetooth på datamaskinen, nettbrettet, Smart TV’en eller smarttelefonen. Slå deretter på GlassOuse og velg bluetooth-tilkoblingen. Fullfør kalibreringen. Enhetene husker hverandre neste gang.

Denne nye versjonen (1.4) kommer uten bryter. Man velger hvilken bryter man ønsker å koble til (3,5 mm jack)

Hms-nr: 253026.

Bryterene som kan kobles til GlassOuse versjon 1.4 for å utføre klikk finner man under kategorien Glassouse.

Hvis du vil bestille denne i nettbutikken, må du huske også å velge en bryter. GlassOuse v 1.4 kan også brukes som musestyring sammen med Dwell-software uten brytere.

Brukermanual kan lastes ned HER.

Brukermanual (engelsk) kan lastes ned HER.

 

For høyreklikk:

 I Windows kan du bruke et tredjeparts gratisprogram som Click-Aid eller Point-n-click for høyreklikk, dobbeltklikk, dra-og-hold, scrolling etc.

I MacOS kan du velge Bryterkontroll i Tilgjengelighet som vil gi det tilgang til alle kommandoer du trenger.

Her er en video som viser GlassOuse som styrer drone:

 

Mer informasjon
HMS NR. 253026