Micro:bit V2 start klassepakke 10-pk

Møt den nye BBC micro:bit

Nå med høyttaler og mikrofon!

De samme flotte funksjonene, enklere måter å bruke lyd og berøring på for å være kreativ i klasserommet.
Den nye micro:bit fortsetter å støtte alle de samme funksjonene som lærere og elever har blitt elsket, og alle eksisterende leksjoner og koder for den opprinnelige micro:bit vil være kompatibel med den nye enheten.

Inneholder:

  • 10 x mikro: bit
  • 10 x USB-kabel
  • 10 x batteriholder
  • 20 x AAA batterier
  • 10 x brukerhåndbok
SKU
MEFV2C
3195,- 2556,-

Micro:bit gjør det enkelt og rimelig å komme i gang med nettbasert koding.  Dette er en kraftig, programmerbar mikrodatamaskin laget for å motivere barn til å komme i gang med programmering.

Det er bare å koble den til pc eller mac (som er koblet til internett), klikke på filen som kommer opp, og du kommer rett til Micro:bits kodeside. Her velger du en av editorene å kode i, fra enkle blokkbasert til mer avanserte kodespråk. CK Javascript, Microsoft Block Editor, Microsoft Touch Develop og Pyhton. Ved hjelp av emulatorene kan du se hvordan programmet oppfører seg før du overfører til Micro:biten.

Funksjoner:

Trådløs Bluetooth-kommunikasjon
Lavnivå radiokommunikasjon
Led-display
Bevegelsessensor
Temperatur sensor
Høytaler
Mikrofon

Strøm til micro:bit kan leveres via 5V på USB-kontakten, eller via et 3V-batteri koblet til JST-kontakten. Det er også mulig (med forsiktighet) å drive micro:bit fra 3V / GND-ringene på kantkontakten. 3V /GND-ringene nederst kan brukes til å levere strøm til eksterne kretser.
 
Micro:bit har en innebygd USB-kommunikasjonsstakk, som er innebygd i fastvaren til grensesnittbrikken. Denne stakken gir muligheten til å dra og slippe filer på MICROBIT-stasjonen for å laste kode inn i programprosessoren. Det gjør det også mulig å strømme serielle data til og fra micro:bit-programprosessoren via USB til en ekstern vertsdatamaskin.

Man kan se forskjell på Versjonene her:
V2 til venstre og V1,5 til høyre

Tenisk info V2: